top of page

Política de galetes

Què són les galetes?

 

Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari.

Tipus de galetes

 

- Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetesi tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.
- Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.
- Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

Galetes d'aquesta pàgina web i configuració

La pàgina web de La Polaina utilitza les galetes de l'aplicació Google Analytics. Per a més informació sobre la mateixa cliqui aquí.

 

La pàgina de La Polaina mostra informació sobre la seva Política de galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió. 

 

Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

  • Acceptar galetes: Si acceptes clicant al botó habilitat amb aquesta finalitat no tornaràs a visualitzar aquest avís en aquest web.

  • Seguir navegant: Pots ignorar aquesta informació i prosseguir amb la navegació normal pel web. En aquest cas, l'avís es tornarà a mostrar la propera vegada que entris al web fins que cliquis al botó d'acceptar.

  • Modificar la configuració. Per obtenir més informació sobre galetes i modificar-ne la configuració en els principals navegadors pot visitar els següents enllaços: Google ChromeMozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer. Això no evitarà que es mostri l'avís sobre galetes en la propera sessió del web.

Necessites un lloc on passar les vacances?
Reserva ara!
Truca al: (+34) 617 83 55 48
bottom of page