top of page

Avís legal i política de privacitat

A. Identificació i domini

 

Aquesta pàgina web és propietat exclusiva de la comunitat de béns Olivé i Busquets, C.B. (en endavant Olivé i Busquets), amb domicili al C/ Major, 105, 43400 Montblanc i CIF E43807833.

 

També ens pots contactar a través de:

Telèfon 617835548
Correu electrònic busquetslapolaina@gmail.com

B. Ús de la pàgina

La finalitat d'aquesta pàgina és merament informativa. Olivé i Busquets no es fa responsable en cap cas dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que en el seu cas poguessin ocasionar errors o omissions en els seus continguts, falta de disponibilitat de la pàgina web o transmissions de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per tal d'evitar-ho.

C. Titularitat i propietat intel·lectual

Olivé i Busquets o els seus col·laboradors són els titulars exclusius de tots els drets de propietat intel·lectual aplicables als continguts d'aquesta pàgina. La legislació vigent en protegeix la presentació i els continguts (això inclou textos, logotips, marques, combinacions de colors, estructura i disseny, etc.) restant així expressament prohibida la seva reproducció, total o parcial, o utilització en qualsevol forma, sense la autorització expressa i per escrit de la titular. 

Per aquells continguts (imatges, fragments de revista, notícies...) que no pertanyen a Olivé i Busquets de forma exclusiva, s'ha obtingut prèviament l'autorització o es gaudeix de la corresponent llicència d'utilització derivada del seu legítim titular. 

D. Política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d'Olivé i Busquets, C.B. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. A continuació li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recollim. 

 

I. Responsable del tractament de dades

 

Veure dades a l'encapçalament. Per sol·licitar qualsevol informació dirigeixi's a qualsevol de les adreces de contacte.

 

II. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de dades enviats a través de:

 

a) Formularis de contacte.

 

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació,  inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, whatsApp), si mostra de forma activa el seu consentiment.

 

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en acceptar activament l'enviament d'informació.

 

Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

b) Correu electrònic.

 

Finalitat: contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

 

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservats durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

 

III. Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

a) El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s'escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

b) Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre'l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

c) En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades. 

 

IV. Destinataris de les dades

Les seves dades de caràcter personal són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi una obligació legal.

 

V. Drets en relació amb les seves dades personals

 

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona les relacions generades amb anterioritat.

 

Igualment, pot exercir els següents drets:

 

a) Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
b) Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.
c) Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
d) Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
e) Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
f) Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets:

 

mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

VI. Seguretat de les seves dades personals

 

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 

VII. Actualització de dades

a) És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

 

b) No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

 

c) La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

 

E. Modificacions i altres

 

Olivé i Busquets es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions a la pàgina web que cregui oportunes, podent afegir, esborrar o modificar qualsevol dels seus continguts. De la mateixa manera, podrà modificar les condicions d'ús contingudes en aquest avís legal, modificacions que seran anunciades amb la deguda publicitat.

Necessites un lloc on passar les vacances?
Reserva ara!
Truca al: (+34) 617 83 55 48
bottom of page